Uitnodiging Jubileumtrip Breganze 6 en 7 juli 2019

Ga in juli met de club mee naar Breganze! Vier het 70-jarig bestaan van Laverda samen met al die Laverdisten die op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 uit alle windhoeken naar Breganze stromen. En beleef een prachtig internationaal motoravontuur.

Op 6 en 7 juli 2019 organiseert de Moto Club Laverda Breganze haar 8e Motoraduno Internazionale, die dit jaar natuurlijk in het teken staat van het 70-jarig bestaan van Laverda. Reken op een boeiend programma, met machtig brullende V-6en, toerritten, al die Laverda’s en Laverdisten om je heen, samen eten op z’n Italiaans, twins en triples dappertutto (all over the place) …

Een feest waar je bij moet zijn!
Hoe en wat, dat  bepaal je zelf. Naast je officiële inschrijving bij de Moto Club Breganze, zijn alle opties vrij. Om het makkelijk te maken is voor reis en verblijf natuurlijk wel het nodige geregeld, of je nu alleen gaat, met partner of met vrienden. 

Voor je verblijf kun je kiezen voor ons hotel vlakbij Breganze, of je eigen slaapplek regelen. Het hotel is in het prachtige stadje Marostica, 50 meter van het historische centrum en de 13e eeuwse vestingmuren, en op 15 motorminuten van Breganze. Reservering staat open voor single, double of twin rooms.  De motor staat veilig in de garage. Drie nachten, van aankomst op vrijdag 5 juli tot vertrek op maandag 8, maar ook dit is variabel. 

Vrijheid blijheid ook voor hoe je in Breganze komt. Je kunt op de motor heen en terug (zo je wilt in een groep). Diehards rijden de ca. 1.200 km naar Breganze in twee dagen; wil je toeren, reken dan op 3 of 4. Als alternatief kun je de heen- en terugreis ook  met de slaaptrein doen. Dan is het ’s avonds met motor en al opstappen in Düsseldorf, slapen in de trein en de volgende ochtend verder in Innsbruck, klaar om je Laverda door de Dolomieten naar Breganze te sturen. Natuurlijk kan je ook alleen op de heenreis de trein nemen en terugrijden op de motor, of andersom, of je trip inbedden in je vakantie. Alles helemaal naar eigen wens.

Programma 8e Motoraduno Internazionale (“70 jaar Laverda”):
Moto Club Laverda Breganze heeft onder meer voor ons in petto: (voor laatste info en programma op de overige dagen: website en Facebook van Moto Club Laverda Breganze).

Vrijdag 5 juli: 
Avond: Piero en Giovanni Laverda, lezing en boekpresentatie Laverda 750 “The Diva”.
Zaterdag 6 juli: 
Ochtend: presentatie van alle deelnemende motorclubs
Middag: lunch op Piazza Mazzini
Middag: tentoonstelling van Laverda Corse en Gimkano Moto
Avond: Gala Deluxe Dinner op Piazza Mazzini, met live muziek van Mister Boss (rock coverband)
Hele dag: bezoek aan Campanile (klokkentoren) van Breganze
Zondag 7 juli:
Ochtend: tentoonstelling van Laverda motorfietsen gebouwd vanaf 1949 tot 1997.
Middag: lunch op Piazza Mazzini
Hele weekend:
Tentoonstelling van historische foto’s van Moto Laverda.

De kosten zijn per persoon: voor de lunch per keer € 30,–; voor het gala diner met muziek € 50,–. Zaterdag lunch en diner € 75,–; hele weekend € 100,–. (Prijzen incl. drinken).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Als je je inschrijft dan komt later (bij het verzoek om je inschrijving te bevestigen als alles bekend is) ook gelegenheid om precies op te geven aan welk officieel programma-onderdeel je wilt meedoen. 

Kosten
De kosten van reis en verblijf vallen mee. Het hotelbed kost ca. € 105,– voor drie nachten (bij kamerdeling), ontbijt inbegrepen. De trein kost per enkele reis ca. € 95– per motor en ca. € 90,– per persoon,  incl. overnachting met ontbijt in 4- of 6-persoons coupé (prijzen afhankelijk van de groepskorting).

Laat weten of je meewilt!
Om alles precies passend te maken, is het zaak dat we zo snel mogelijk weten wie er mee gaat, en met welke opties. Vooral de treinreservering is urgent; het aantal plaatsen is beperkt. Ook voor mogelijke hulp bij de heen- en terugreis op de motor (route, tussenstops etc.), zullen we moeten weten wie er wil gaan rijden. Klik hier en vul met een paar klikken het reserveringsformulier in. Zo snel mogelijk, maar vrijblijvend; als alle prijzen en arrangementen vaststaan, dan vragen we je nog om je reservering definitief te maken.

Stel het je voor. Bergritten door de Dolomieten in Italiaans zomerweer, temidden van Laverda’s en Laverdisten van heinde en verre, toeren door Veneto. En dat alles pas in juli, dus genoeg tijd om nog eens goed naar je Laverda te kijken, zonodig, voor die terugkeert naar zijn geboortegrond.

Als het aan je motor ligt, zijn we gauw klaar. Die wil mee! Nu jij nog.

Voor alle mogelijke vragen en opmerkingen (die altijd welkom zijn): Felix Groot,

tripnaarbreganze@gmail.com

Klik hier en vul met een paar klikken het reserveringsformulier in

0