29, 30 juni en 1 juli • Uitnodiging voor de Bikers’Classics

Uitnodiging voor de Bikers’ Classics

De Bikers’ Classics 2018 staat weer voor de deur! Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt de Bikers’ Classics op het circuit van Spa Francorchamps gehouden. En de Laverda Club Nederland is er met onze clubstand weer bij.

Om ook dit jaar weer een gunstig toegangsticket voor de komende Bikers’ Classics in Spa Franchorchamps te kunnen kopen, heeft de LCN een afspraak gemaakt met de Laverda Club de France.

Als je jezelf via hen inschrijft, betaal je geen € 50,- p.p. voor een driedaags ticket maar € 25,- p.p.

Hoe werkt het?

1 – Je maakt de € 25,- over op:

IBAN : FR76 1627 5500 0004 4297 1031 632
T.a.v. M. Christophe FRANCOIS
96, Rue de la Wembergue
59230 St Amand les Eaux
FRANCE 

Onder vermelding van: Bikers’ Classics LCN + je naam

2 – Je stuurt Christophe een kort mailtje via buellivy@orange.fr met deze standaard boodschap: 

“ My name is ………………………………………, I am from LCN and I have paid you …….. EUR for the Bikers’ Classics for ………. person(s). Bike(s): ………………………………………………………”

Zo heeft Christophe François jouw email mocht er onduidelijkheid zijn.

Doe dit vooral op tijd, de inschrijving sluit officieel op 20 juni aanstaande.

3 – Bij aankomst in Spa rij je eerst naar het Welcome Centre van het Circuit. 
Neem de afrit Malmédy en circuittoegang “Blanchimont”. Zie de groene pijlen op de onderstaande kaart. Daar zal de lijst van de inschrijvingen van LCF + LCN klaarliggen. Je vermeldt de clubnaam en je naam om je toegangspassen (persoon + motor) te ontvangen. Daarna rij je via de openbare weg naar de andere circuittoegang “Ster” om onze clubstand + parkeerplaats te bereiken (Oranje pijlen op het plan).

Vanaf vrijdag namiddag zal de LCN clubstand aanwezig zijn om jullie te verwelkom.

 

 

 

 

 


TER INFORMATIE:
LCN clublid Bruno Chevolet heeft dit jaar María Herrera naar de Bikers’ Classics gehaald, waar ze op een Yamaha 750 mee zal rijden in de GP Parades en deel zal nemen aan de foto- en signeersessies. Voor wie María Herrera niet zou kennen: ze is 21 en ze is de eerste vrouwelijke piloot ooit, die zowel races gewonnen heeft als het klassement geleid van de zeer competitieve Spaanse en Europese Moto3-Kampioenschappen. Onder de weinige vrouwelijke piloten in de geschiedenis van de Wereldkampioenschappen heeft zij ook in het grootste aantal Grand Prix punten behaald.

0