30 september – Nationaal Veteraan Treffen in Woerden

Een jaarlijks spektakel!

Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van september op het Exercitieveld in Woerden tussen 9.00 en 17.00 uur het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Al sinds 1990 een evenement van internationale allure, waar vele duizenden deelnemers en liefhebbers van klassieke twee- en driewielers op afkomen. Alleen al de vele deelnemende voertuigen vormen een waar openluchtmuseum!

Er is een onderdelenbeurs, de traditionele Kaasrit wordt verreden en er is een prijsuitreiking voor de meest unieke voertuigen. Daarnaast zijn er vele merkenclubs aanwezig. Tevens is er ieder jaar een “blikvanger”. Welke dat ditmaal is houden we nog even geheim. Uiteraard is bij dit alles ook aan de inwendige mens gedacht.

Wij hebben trouwens uw hulp nodig! We willen een beroep doen op de talloze bezoekers die de afgelopen jaren het evenement bezocht hebben. Dit heeft te maken met de steeds hogere kosten die het organiseren van een evenement als het Nationaal Veteraan Treffen met zich meebrengt. Lees hierover meer op de speciale pagina: “Vrienden van het NVT“.

Website Nationaal Veteraan Treffen

0