30, 31 mei en 1 juni • Pinkstertreffen in Heerlen

In het weekend van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni 2020 houden we ons 40ste Pinkstertreffen op camping In den Hof in Heerlen. 

Camping In den Hof is een plek waar de motorrijder zich direct thuis voelt. Al meer dan 20 jaar weten motorrijders deze motorcamping te vinden. Bovendien is Maurice, de eigenaar, een fan van Italiaanse motorfietsen en staat er zelfs een Laverda 750 in de bar. Er is een apart kampeerterrein voor uitsluitend motorrijders, waar wij op een eigen veldje bij elkaar kunnen staan. Campers zijn ook welkom. Die kunnen bij de motoren op hetzelfde veld staan.

De camping heeft een café met een sfeervol terras waar je ook kunt eten.

Er zijn binnen in de herberg 74 slaapplaatsen, verdeeld over kamers met 2, 4, 6 of meer bedden. Daarnaast zijn er plaatsen in een kant-en-klare tent: de Sahara. Van de Sahara zijn 2-, 4 – en 6 persoons tenten beschikbaar. Je kunt natuurlijk ook gewoon met je eigen tent komen. Er is plaats voor 20 tot 40 tenten en wat campers.

Voor diegenen die binnen willen slapen verdient het aanbeveling om zo spoedig mogelijk een slaapplaats in de herberg te reserveren. Het Pinksterweekend is altijd erg druk. Eventueel kun je ook de kant-en-klare Sahara tent reserveren. 

Reserveren kan via de website: https://indenhof.nl/camping/ en dan verder kijken bij “reserveren”.

De kosten zijn:
Herberg/Hooizolder € 30,- pp/pn, ontbijt inbegrepen.
Sahara tent € 25,- pppn (2 -, 4 – en 6 persoons tenten beschikbaar), exclusief ontbijt (€ 9,50 pp).
Kamperen € 12,50 pppn (eigen tent).

Extra’s:
Ontbijt € 9,50 pp
BBQ € 18,- pp
Beddengoed (hooizolder) € 7,50 pp
Avondeten tussen € 12,- en € 15,- pp

0