22 september • Nationaal Veteraan Treffen in Woerden

Als vanouds…

Jaarlijks vindt eind september op het Exercitieveld in Woerden tussen 9.00 en 17.00 uur het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Dit jaar is dat op zaterdag 22 september en alweer voor de 28e keer!
Kortom, zet alvast in de agenda. Al sinds 1990 is het een evenement van internationale allure, waar vele deelnemers en liefhebbers van klassieke twee- en driewielers op afkomen. Alleen al de vele deelnemende voertuigen vormen een waar openluchtmuseum! In 2017 werd het Nationaal Veteraan Treffen zelfs uitgeroepen tot Woerden’s no.1 evenement van het jaar! 

Er is als vanouds een onderdelenbeurs, de traditionele Kaasrit wordt verreden en er is een prijsuitreiking voor de meest unieke voertuigen. Daarnaast zijn er vele merkenclubs aanwezig. Tevens is er ieder jaar een “blikvanger”. Welke dat ditmaal is houden we nog even geheim… Natuurlijk is bij dit alles ook aan de inwendige mens gedacht. Op het horecaplein zijn allerlei lekkernijen te verkrijgen. 

Kijk ook even op de pagina “Vrienden van het NVT”. Want met uw steun kan er ook dit jaar weer een spetterend klassieker-evenement worden neergezet! 

 

0