17 september • Circuitdag Mettet België

Maandag 17 september Circuitdag Mettet met Mertens Riding School

Inmiddels is het bijna vaste prik: in september rijden Laverdisten uit Nederland en omstreken een dagje rond op het kleine, maar uitdagende circuit van Mettet in België.
Het record staat tot nu toe op 20 Laverda’s die tegelijk de baan op gingen. Ook dit jaar willen we weer een mooi aantal Laverda’s zien doen waarvoor ze gemaakt zijn: lekker scheuren op een circuit, in het tempo dat de rijder aangeeft.
We hebben nu gekozen voor een organisator met een Laverda-connectie. Tony Ceci van Mertens Riding School en zijn lieftallige dochter Adéline zijn altijd graag geziene gasten in de oranje pitboxen van Spa Francorchamps en Tony mag af en toe ook graag zelf zijn SFC of driecilinder de sporen geven. 
Bijkomend voordeel: de naamgever van de “Riding School”, Stephane Mertens is zelf aanwezig en als je wilt kun je van hem wijze raad en instructie krijgen. Stephane is een zeer succesvolle coureur uit België met een mooi palmares in Grands Prix, Superbikes en Endurance racing.

Tony’s enthousiasme voor Laverda zorgt ervoor dat we een mooie korting krijgen: we betalen 95 euro in plaats van 105! 

Echte beginners zijn ook meer dan welkom en kunnen voor 40 euro extra een uitgebreide instructie krijgen voor veilig en leuk rijden op het circuit: ”First Wheels on Track”.

Kortom: als je weer eens met gelijkgestemden een heerlijke dag
 op het circuit wil doorbrengen of daar eens aan wil komen ruiken, doe mee!!!

Inschrijven kan via Mertens Riding School, onder vermelding van “Laverda Club Nederland”

Schrijf je in via de website www.mertensschool.com. Je maakt eerst een account aan en je wordt gevraagd naar je niveau. Luistert niet zo nauw, we gaan proberen of we met alle Laverda’s in één groep kunnen komen. 
Kies voor de Trackday op Mettet van 17 september en vermeld bij de notitie: “LAVERDA LCN”
Kies voor betaalwijze per overschrijving. Je krijgt daarna een e-mailtje met betaalinstructies. Neem de code die daarin staat over in de omschrijving bij de betaling en maak 10 euro minderover dan het bedrag dat erin vermeld wordt (dat is onze LCN-korting).

Als je er niet uitkomt, stuur dan een mailtje naar Tony of Adéline info@mertensschool.comDan komt het ongetwijfeld goed. Tony is ook te bellen op +32 485 157573 of +32 477 344460 (mobiel).

Het zou prachtig zijn als we weer meer dan 15 Laverda’s op de baan zien, dus doe lekker mee! Ons merk verdient het.

0