15-16 september • Moto Retro Wieze: De Sportbrommers in de oktoberhallen in Wieze België

Deze editie is in feite het tweede deel van het 50cc tweeluik waarvan de eerste editie in 2017 plaatsvond.
 
Op Moto Retro vindt iedereen wel wat.
Om te kopen of te ruilen. Gewoon voor de fun of enkel om te genieten van de nostalgie. Of zoekt u juist dat ontbrekende onderdeel. En misschien komt u wel om de oude moto van uw dromen te kopen. Op Moto Retro komt u steeds aan uw trekken. Alleen al voor de sfeer en de ontmoetingen met de echte verzamelaars, komen er jaarlijks duizenden bezoekers. Denk eraan; de vroege vogels gaan steeds lopen met de mooiste stukken…

Moto Retro Wieze opent om 9u30 en sluit de deuren van de Oktoberhallen om 17u. Kinderen tot 12 jaar hoeven niet te betalen. En volwassenen genieten van een mooie korting als ze onze kortingsbon gebruiken.

Toegangsprijzen
Volwassenen betalen € 9,00 voor een dagticket, geldig op zaterdag of zondag. En met onze kortingsbon betaal je nog wat minder. Kinderen onder de 12 jaar komen gratis binnen. Vergeet niet dat de motorrijders gratis parking hebben.

Hoe geraak ik in de Oktoberhallen te Wieze?
Wieze is gelegen tussen Aalst en Dendermonde in Oost-Vlaanderen. De Oktoberhallen bevinden zich in de Schrovestraat 24, 9280 Wieze (Lebbeke) België.

 

0