10 oktober • Mosselrit naar het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen

Mosseltocht gaat door op 10 oktober! 
Het thuiszitten ook helemaal zat? We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat de Mosseltocht 2020 -zoals het er nu uitziet- door kan gaan!

Op zaterdag 10 oktober om 10.00 uur verzamelen we, als de dan geldende coronamaatregelen het toestaan, zoals vanouds bij het Van der Valk Hotel Vianen (www.hotelvianen.nl) om van daaruit een prachtige rit te rijden naar het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen. 

We hebben daar van zaterdag 10 op zondag 11 oktober kamers met ontbijt gereserveerd  in het Golden Tulip Hotel L’Escaut (www.hotelterneuzen.nl). De kosten van de hotelovernachting zijn circa € 125 per tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Dineren doen we bij Grand Café Restaurant De Graanbeurs (www.degraanbeurs.com), waar we uiteraard voor mosselen, maar ook voor een alternatieve maaltijd (vega/glutenvrij) kunnen kiezen. De prijs van het driegangendiner is nog niet bekend.

Gezien het beperkte aantal kamers, vragen we jullie om je zo snel mogelijk aan te melden. Doe dat door een e-mailbericht te sturen naar Chris Abrams:  chr.abrams@gmail.com

Deelname zal worden bevestigd per mail.

Cordiali saluti!
Chris Abrams en Dick Büthker

0